Frenkie de Jong slaat terug naar criticasters en noemt Mazraoui

9 maart 2022, 14:06

Frenkie de Jong ziet zijn ploeg steeds beter in vorm komen. Onder de nieuwe coach Xavi heeft FC Barcelona de steigende lijn te pakken en is de jacht op de top drie in Spanje geopend. Daar speelt De Jong, die volgens criticasters een mindere periode beleefde, een belangrijke rol in.

"We zitten in een goede fase. We hebben de laatste tijd veel wedstrijden gewonnen en dat geeft het team vertrouwen", aldus De Jong op de persconferentie richting het Europa League-duel met Galatasaray. "Er zit een goede dynamiek in het team, waardoor ik mezelf ook goed en comfortabel voel. Ik wil op deze weg door en graag nog verbeteren."

De Jong denkt dat hij nog niet op de top van zijn kunnen zit. "Ik weet niet of dit mijn beste versie is, het kan denk ik altijd beter. Als mensen kritisch op me zijn, raakt me dat niet echt. Ik denk dat ze de wedstrijden niet goed bekijken", slaat hij terug naar de criticasters die de afgelopen weken hard waren over de inbreng van de Nederlandse middenvelder.

Aan het einde van de persconferentie kreeg De Jong nog een vraag over Noussair Mazraoui, met wie hij samenspeelde bij Ajax. De Marokkaan zou op de verlanglijst van de Catalanen staan. De Jong is voorstander van zijn komst. "Hij heeft veel kwaliteit. Ik kan nog niet zeggen of hij wel of niet komt, maar het is in ieder geval een geweldige speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen