Met deze namen treden Ajax en Feyenoord aan in Klassieker

20 maart 2022, 13:17   Bijgewerkt: 20 maart 2022, 13:26

Ajax en Feyenoord nemen het zondagmiddag tegen elkaar op. Beide ploegen gaan vol voor de winst, al hebben beide partijen een andere noodzaak voor de driepunter. Waar de Amsterdammers koploper willen blijven in de competitie, willen de Rotterdammers de derde plaats vasthouden.

Erik ten Hag kiest ervoor om geen wijzigingen door te voeren ten opzichte van het duel met Benfica, dat met 0-1 verloren werd. Daardoor is het Champions League-avontuur voor de regerend landskampioen voorbij. De ploeg jaagt nu nog op de beker en de competitie. Ten Hag kiest niet voor veranderingen, waardoor Davy Klaassen op de bank moet plaatsnemen en Steven Berghuis het opneemt tegen zijn oude ploeg.

Arne Slot en zijn manschappen gingen wel door in de Conference League. De ploeg won met 3-1, nadat de eerste wedstrijd al in een 2-5 overwinning was geëindigd. Bij Feyenoord staan niet dezelfde elf spelers aan de aftrap, aangezien daar de afgelopen week meerdere twijfelgevallen waren. Gernot Trauner en Tyrell Malacia misten de vorige wedstrijd, maar zijn nu wel fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Toornstra; Nelson, Dessers, Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen