PSG houdt adem in: vraagteken achter Mbappé na tik op training

7 maart 2022, 15:51

Paris Saint-Germain houdt de adem in. Kylian Mbappé heeft twee dagen voor de return tegen Real Madrid een tik gekregen op de training. Volgens RMC Sport wordt de aanvaller medisch onderzocht. L'Equipe schrijft dat eerste onderzoek heeft uitgewezen dat er in elk geval niks is gebroken.

Er blijft evenwel een vraagteken staan achter de naam van Mbappé richting de wedstrijd van woensdag. Dan spelen Paris Saint-Germain en Real Madrid in Santiago Bernabéu de return in de achtste finale van de Champions League. De heenwedstrijd werd met 1-0 gewonnen door de Franse topclub. Mbappé groeide vlak voor tijd tot matchwinner door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

De afwezigheid van Mbappé zou een hard gelag zijn voor Paris Saint-Germain. De pijlsnelle aanvaller is immers een van de belangrijkste wapens in de ploeg van trainer Mauricio Pochettino. Mbappé was dit seizoen in alle competities al 24 keer trefzeker, waaronder vijfmaal in de Champions League. Afgelopen weekend ontbrak Mbappé tegen OGC Nice (1-0 verlies) vanwege een schorsing.

Voor Mbappé is de wedstrijd van woensdag extra bijzonder. Real Madrid wordt vanaf komende zomer vermoedelijk zijn nieuwe werkgever, al heeft de aanvaller naar eigen zeggen de knoop nog niet doorgehakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen