'Zidane is tóch in contact met PSG en wil Wenger meenemen'

4 maart 2022, 12:18

Zinédine Zidane zou mogelijk toch nog kandidaat zijn voor de trainerspositie bij Paris Saint-Germain. Daar leek het eigenlijk al niet meer op, maar inmiddels zou de clubloze trainer toch weer met de Franse grootmacht in gesprek zijn. Ook Arsène Wenger zou in het geval van een akkoord een rol gaan spelen bij de club.

Vrijdag meldde Foot Mercato dat PSG nog altijd in contact is met Zidane. Dat werd eerder deze week nog ontkend door sportief directeur Leonardo. Zidane zou er niet voor openstaan om met hem samen te werken en praat om die reden rechtstreeks met de Qatarese eigenaar van de club.

Dat is ook direct waar Wenger naar voren komt. Zidane zou de klus namelijk graag aannemen als dat in samenwerking met de voormalig trainer van Arsenal kan. In dat geval zou PSG Leonardo van de hand doen en zou Wenger diens taken overnemen.

Vooralsnog is Mauricio Pochettino nog altijd de trainer van PSG en ligt hij nog tot 2023 vast. Beide partijen zouden echter ontevreden zijn over de samenwerking. Pochettino wordt op zijn beurt gelinkt aan de vacature bij Manchester United komende zomer, waarvoor ook Ajax-trainer Erik ten Hag kandidaat is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen