Heerenveen wil na Sarr-succes opnieuw shoppen in Zweden

31 mei 2022, 23:16

SC Heerenveen heeft opnieuw een transfertarget in Zweden gevonden. De Friese club hoopt in navolging van Armin Sarr (foto) ook de buitenspeler Mayckel Lahdo (19) op te halen, ditmaal bij Hammarby IF. Eerder werd ook FC Groningen gelinkt aan de jonge aanvaller.

Volgens zowel Voetbal International als de Leeuwarder Courant staat het talent nadrukkelijk in de belangstelling van sc Heerenveen, dat in de winterstop Sarr wegplukte uit Zweden en over de diepte spits zijn ze erg tevreden. De linksbuiten van Hammarby IF is aan het einde van dit kalenderjaar transfervrij, wat een zomertransfer voor alle partijen interessant kan maken.

In dertien optredens kwam Lahdo dit seizoen tot twee goals in Zweden. Voorin moet er overigens nog wel duidelijk wat bij voor de nieuwe trainer Kees van Wonderen, want op dit moment zijn Sarr en Arjen van der Heide de enige twee spelers die onder contract staan voor het komende seizoen. De van AS Monaco gehuurde Anthony Musaba komt volgens VI in elk geval niet terug.

Lees ook: 'Groningen en Heerenveen strijden om supertalent Hammarby'

Transfers sc Heerenveen

Verder blijft de club ook praten over een langer verblijf van Sydney van Hooijdonk, terwijl er ook een beslissing wordt genomen over Filip Stevanonvic. Hij werd weliswaar voor twee jaar gehuurd van Manchester City, maar komt amper aan de bak in het Abe Lenstra en de sterke verwachting is dat hij terugkeert naar Engeland. 'Heerenveen verwacht het aflopende contract van Joost van Aken spoedig te verlengen; de toekomst van Nick Bakker is nog ongewis', schrijft VI over de andere transferontwikkelingen binnen de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen