Toekomst Dessers ongewis: "Weet niet of Feyenoord nog een optie is"

25 juli 2022, 11:40

Cyriel Dessers weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De Belgische spits staat na een uitstekend seizoen op huurbasis bij Feyenoord op de radar van diverse clubs uit het buitenland, maar stond zondagmiddag 'gewoon' in de basis bij KRC Genk tegen Club Brugge. Ondanks zijn treffer verloor Genk met 3-2.

Dessers houdt voorlopig alle opties open. Voorlopig staat hij nog onder contract bij de Belgische subtopper. "Er zijn in ieder geval geen afspraken met Genk gemaakt. We zullen wel zien wat er komt. Er is wat interesse. Het begint allemaal te bewegen. Ik ben even benieuwd als jullie naar wat Genk zal zeggen", aldus de spits in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Afgelopen seizoen ontpopte Dessers zich tot topscorer van de Conference League bij Feyenoord, dat hem besloot niet definitief over te nemen. "Ik weet niet of Feyenoord nog een optie is. Dat zullen jullie daar moeten vragen." Het kleine Cremonese zou in de markt zijn voor zijn krabbel. "De Serie A is wel een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten."

Dessers begon vorig seizoen als bankzitter bij Feyenoord, maar knokte zich na enkele belangrijke goals als invaller in de basis. Met de Rotterdammers haalde de Belg de finale van de Conference League, waarin AS Roma te sterk was.

Lees ook: Kampioen Brugge boekt benauwde zege ondanks scorende Dessers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen