Vitesse heeft nog maar één keeper over na nieuw blessurenieuws

20 juli 2022, 11:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse kampt de komende periode met serieuze problemen onder de lat. Eerste keeper Jeroen Houwen kampt al de gehele voorbereiding met een blessure, en ook zijn vervanger Markus Schubert is voorlopig niet inzetbaar. Het maakt dat de 21-jarige Daan Reiziger voorlopig de enige beschikbare doelman is. 

Op de eigen website deelde Vitesse woensdag het nieuws over Schubert. De goalie liep een knieblessure op in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende en inmiddels is gebleken dat hij daarvoor onder het mes moet. De verwachting is dat hij meerdere weken niet in actie kan komen.

De komende weken zal de club dus een beroep moeten doen op Reiziger. De jonge doelman heeft zelf ook een zware blessure achter de rug, maar stond in de oefenwedstrijd tegen Maccabi Haifa voor het eerst na een jaar herstel weer onder de lat. Houwen zat tot dusver nog niet bij de selectie.

Seizoensstart

Vitesse heeft nog tweeënhalve week om zich voor te bereiden op het nieuwe Eredivisieseizoen en daarbij eventueel op zoek te gaan naar een nieuwe keeper. Op zondag 7 augustus trapt de club het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen