'Manchester United vindt in Turijn alternatief voor De Jong'

8 augustus 2022, 10:19
'Manchester United vindt in Turijn alternatief voor De Jong'

Manchester United is naarstig op zoek naar versterking voor op het middenveld, aangezien er in deze linie grote problemen zijn voor trainer Erik ten Hag. Frenkie de Jong is de droomkandidaat, maar inmiddels zijn The Red Devils doorgeschakeld naar Adrien Rabiot.

Met dat nieuws pakt The Atheltic maandagochtend uit. Het doorgaans betrouwbare medium schrijft dat Manchester United werk maakt van de komst van Rabiot, nu de komst van De Jong steeds ingewikkelder lijkt te worden. Ten Hag wil de Nederlandse middenvelder maar al te graag naar Old Trafford halen, maar heeft de oud-Ajacied nog niet kunnen overtuigen van een transfer.

Daardoor is Manchester United ook op het punt terechtgekomen dat er gekeken moet worden naar mogelijke alternatieven. Rabiot, die nog een contract voor één jaar heeft bij Juventus, staat er goed op bij de Engelse club en wordt gezien als een geschikt alternatief.

Hoe de 27-jarige Franse middenvelder zelf tegen deze overstap aankijkt, is onbekend. Duidelijk is dat Manchester United nog een akkoord zal moeten bereiken met Juventus én de speler zelf. Versterking op het middenveld is hard nodig voor The Mancunians, want defensieve middenvelders Scott McTominay en Fred zakten zondagmiddag in het verloren duel tegen Brighton allebei door het ijs.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen