Nagelsmann heeft ondanks eerste treffer geen plek voor De Ligt

27 augustus 2022, 18:26

Matthijs de Ligt moet zaterdagavond genoegen nemen met een plekje op de bank bij Bayern München. De centrale verdediger mocht een week geleden nog starten in het uitduel tegen VfL Bochum, maar moet het tegen Borussia Mönchengladbach weer beginnen met toekijken vanaf de reservebank.

Oud-Ajacieden Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch zitten net als De Ligt op de bank tijdens het duel met de Duitse subtopper, wat voor alle drie de spelers ongetwijfeld een tegenvaller zal zijn. In de competitie zijn Gravenberch en Mazraoui sowieso nog niet begonnen in de basis, maar De Ligt mocht een week geleden wél voor het eerst zijn opwachting maken aan de aftrap.

Dat had te maken met het feit dat Alphonso Davies afwezig was, waardoor er een plekje in het hart van de defensie vrijkwam voor de Nederlander. De Ligt maakte in het duel met VfL Bochum een prima indruk en was zelfs trefzeker tegen de Duitse laagvlieger, maar het was niet genoeg om zijn plek in de basis te behouden.

Lees ook: IJzersterk Bayern München vraagt ex-Ajacieden om geduld

Dat zal ongetwijfeld een tegenvaller zijn voor de 23-jarige verdediger, die vooralsnog een peperdure wisselspeler is bij Der Rekordmeister. De Ligt, die deze zomer voor een bedrag van zeventig tot tachtig miljoen euro overkwam van Juventus, moet vooralsnog Lucas Hernandez en Dayot Upamecano voor zich dulden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen