De Ligt ziet directe concurrent bij Bayern wegvallen met blessure

14 september 2022, 15:28

Matthijs de Ligt lijkt de komende weken aan de bak te moeten bij Bayern München. Een van zijn directe concurrenten is namelijk enkele weken uitgeschakeld met een blessure. Lucas Hernández kwam namelijk met een kwetsuur aan zijn lies uit de wedstrijd tegen FC Barcelona.

Hernández speelde dinsdagavond tegen Barcelona nog de volledige wedstrijd en was goed voor een doelpunt. Na het treffen met de Catalanen kwam echter een liesblessure aan het licht en die kost de Fransman zeker enkele weken. De blessures van Dayot Upamecano en Benjamin Pavard vallen, gelukkig voor trainer Julian Nagelsmann, mee en zij kunnen deze week alweer trainen.

De Ligt bleef tegen Barcelona negentig minuten op de bank, terwijl landgenoten Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch wel als invaller binnen de lijnen mochten komen. Er staat voor Bayern nog een wedstrijd op het programma voor de interlandperiode. De ploeg van Nagelsmann brengt aanstaande zaterdag (15.30 uur) een bezoekje aan streekgenoot FC Augsburg, dat dertiende staat.

Nederlanders moeten geduld hebben

Deze zomer streken De Ligt, Gravenberch en Mazraoui alledrie neer in de Allianz Arena. Daar blijkt dat voetballen in de absolute top van Europa niet gemakkelijk is. De internationals van Nederland en Marokko zitten voornamelijk nog op de bank en moeten het doen met invalbeurten. Joshua Zirkzee liet Bayern al achter zich voor een nieuw avontuur bij het Italiaanse Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen