Enorme blunder Rick Karsdorp leidt ruime nederlaag AS Roma in

4 september 2022, 22:37

Rick Karsdorp heeft een vervelende week op pijnlijke wijze afgesloten. De Nederlandse rechtsback hoorde deze week dat hij niet tot de voorselectie van het Nederlands elftal behoort en ging zondagavond vervolgens gruwelijk in de fout tijdens een Serie A-duel met Udinese. Daarmee leidde hij een ruime nederlaag van zijn ploeg in: het werd 4-0.

Karsdorp dacht een voorzet vanaf de rechterkant met de borst terug te kunnen spelen op zijn doelman, maar daar anticipeerde Udinese-aanvaller Destiny Udogie op. Udogie kon de bal al binnen vijf minuten hard tegen de touwen rammen. Daarmee speelde Karsdorp een negatieve hoofdrol in de nederlaag die zijn ploeg slikte op bezoek in Udine.

Het betekende de eerste nederlaag van het seizoen voor de ploeg van José Mourinho. AS Roma staat op de vierde plaats in Italië, dankzij drie overwinningen en één gelijkspel. Afgelopen seizoen eindigde Roma, dat in de finale van de Conference League te sterk was voor Feyenoord, nog op de vijfde plaats.

Roma kon de fout uiteindelijk niet meer herstellen, ook omdat doelman Rui Patricio blunderde. De Portugese doelman schatte een bal volledig verkeerd in, waardoor Lazar Samardzic de score kon verdubbelen. Roberto Pereyra en Sandi Lovric maakten er uiteindelijk zelfs 4-0 van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen