Arsenal mist uitblinker tegen PSV, goed nieuws voor ex-Feyenoorder?

19 oktober 2022, 17:18

Arsenal moet het donderdagavond in de Europa League hoogstwaarschijnlijk stellen zonder Gabriel Martinelli. De Braziliaanse aanvaller miste de laatste training richting het Europese onderonsje met PSV en is daardoor een groot vraagteken voor de inhaalwedstrijd, die om 19.00 uur begint.

Martinelli is dit seizoen vaste waarde bij Arsenal. De aanvaller deed in alle tien de Premier League-duels mee en was daarin goed voor vier doelpunten en twee assists. Daarmee behoort hij tot de meest waardevolle spelers van de topclub. Afgelopen zondag verscheen Martinelli nog aan de aftrap tijdens de met 0-1 gewonnen wedstrijd bij Leeds United.

De afwezigheid van Martinelli kan uitstekend nieuws betekenen voor een oud-Feyenoorder. Reiss Nelson speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Rotterdam, maar komt bij Arsenal nauwelijks in de plannen voor. De buitenspeler kampte de eerste weken van het seizoen dan ook met een blessure. In de Europa League deed hij al twee wedstrijden mee.

PSV meldde woensdag juist goed nieuws uit de ziekenboeg. Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior zijn voldoende hersteld om donderdagavond bij de wedstrijdselectie te zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen