Herstelde Malen sprak Van Gaal: "Belangrijk dat ik speel"

9 oktober 2022, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donyell Malen droomt nog altijd stiekem van een uitnodiging voor het wereldkampioenschap in Qatar. De rappe aanvaller van Borussia Dortmund stond enkele weken aan de kant met een blessure, maar hoopt zich de komende periode alsnog in de kijker te spelen van de bondscoach.

Malen stond vier Bundesliga-wedstrijden aan de kant vanwege een gescheurde spiervezel. In de tussentijd hield hij contact met de staf van het Nederlands elftal, waar hij daarvoor een vast onderdeel van was. "Ik heb de bondscoach en de dokter wel gesproken", zei Malen tegen Viaplay. "Voor de trainer is het belangrijk dat je speelt en minuten maakt."

De 23-jarige aanvaller begon tegen Bayern München voor de derde keer op rij in de basis. "Dat is natuurlijk wat je wil als voetballer", zei Malen. "Vandaag heb ik gelukkig ook weer veel minuten kunnen maken." De rechtsbuiten werd na zeventig minuten naar de kant gehaald.

Met Dortmund speelde hij uiteindelijk gelijk tegen de regerend landskampioen. De topclubs hebben beide zestien punten verzameld. Malen en consorten bezetten de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen