'Ten Hag zet drie spitsen op verlanglijst voor vervanging Ronaldo'

8 november 2022, 13:04

Erik ten Hag lijkt er vrede mee te hebben als Cristiano Ronaldo komende winter kiest voor een vertrek bij Manchester United. De Portugese steraanvaller kan bij de Engelse topclub niet meer rekenen op een vaste basisplaats en stak zijn frustratie dit seizoen regelmatig niet onder stoelen of banken. Ten Hag denkt inmiddels al aan zijn vervanging.

Volgens diverse Engelse media, waaronder de Daily Mail en Sky Sports, heeft Manchester United drie centrumspitsen op het oog die de erfenis van Ronaldo mogelijk zouden kunnen overnemen. Een van de kandidaten is Dusan Vlahovic, die tot de beste spitsen van de Italiaanse Serie A behoort. In tien competitieduels was de Serviër al goed voor zes doelpunten namens de kwakkelende topclub Juventus. Afgelopen seizoen stokte zijn teller in de Serie A op 24 goals.

Naast de 22-jarige Vlahovic is ook Benjamin Sesko in beeld. De negentienjarige Sloveen maakt dit seizoen indruk in de punt van de aanval bij RB Leipzig. In de Oostenrijkse Bundesliga was de talentvolle aanvaller al vier keer trefzeker, terwijl hij ook nog eens drie doelpunten voorbereidde. Ook Eric-Maxim Choupo-Moting van Bayern München is in beeld als vervanger.

Afgelopen zomer joeg Ten Hag al op een nieuwe centrumspits, maar dat bleek onhaalbaar. Komende winter zal Manchester United opnieuw de markt opgaan. Ook Frenkie de Jong blijft een interessant target voor de Engelse grootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen