'Tegenvallende Van de Beek heeft fraaie optie om United te verlaten'

9 december 2022, 16:45

Donny van de Beek (27) lijkt in een uitzichtloze situatie beland bij Manchester United. De Nederlandse middenvelder kreeg voor het WK in Qatar enkele kansen van Erik ten Hag, maar kon zich daarin amper tot niet laten zien. Met Internazionale staat er mogelijk wel een heel mooie nieuwe club te wachten.

El Mundo Deportivo maakt melding van de belangstelling van de Italiaanse grootmacht in de Nederlandse middenvelder, die het voor een klein prijsje hoopt over te nemen. Mede door blessureleed kwam Van de Beek tot slechts zeven officiële duels in de eerste seizoenshelft van The Red Devils, maar maakte daarin slechts 215 minuten. Hij noteerde geen enkel doelpunt of assist en kreeg ook in de Engelse media slechte kritieken na de kansen van Ten Hag. Aangezien er flink wat middenvelders uit hun contract lopen na dit seizoen, loopt Inter met een transfer op de muziek vooruit. 

Lees ook: Ten Hag hard voor Ronaldo na vertrek: "Mens erachter ook belangrijk" 

Aflopende contracten Manchester United

Het was zeker niet het enige gerucht dat vrijdag de revue passeerde rond Manchester United. Transferspecialist Fabrizio Romano schreef dat de club het contract van de onder Ten Hag opgeleefde Diogo Dalot gaat verlengen. Manchester United heeft een eenzijdige optie in de verbintenis van de Portugees, die vrijwel alles heeft gespeeld in de eerste seizoenshelft en tot 2024 bij de club blijft.

Of dat ook voor Alejandro Garnacho geldt, is moeilijk te zeggen. De Argentijnse buitenspeler brak voor het WK door bij Manchester United, voor wie hij in de eerste seizoenshelft al driemaal scoorde. Volgens Revelo hoopt Real Madrid te profiteren van het aflopende contract van de aanvaller. Hoewel Garnacho Argentijns international is, werd hij geboren in de hoofdstad van Spanje en speelde al voor Atlético Madrid. Zeker na het vertrek van Cristiano Ronaldo zal Ten Hag hopen dat hij Garnacho kan verleiden tot het tekenen van een nieuwe verbintenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen