Gnabry onder vuur bij Bayern na mode-uitstapje: "Amateuristisch"

25 januari 2023, 11:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München wist dinsdag voor de tweede keer op rij niet te winnen in de Bundesliga. Tegen 1.FC Köln redde de ploeg van trainer Julian Nagelsmann op de valreep een punt door een doelpunt van Joshua Kimmich, die van afstand voor de fraaie 1-1 eindstand tekende. Na afloop was er kritiek op aanvaller Serge Gnabry

De 27-jarige Duitser vloog afgelopen week op en neer naar Parijs, waar hij zijn gezicht liet zien op een mode-evenement. Bovendien plaatste hij verschillende foto's op sociale media. Dat was tegen het zere been van technisch directeur Hasan Salihamidzic. "Dat is amateuristisch", meldde de oud-speler van de club na de wedstrijd. "Precies wat Bayern München niet is: ergens rondhangen op een vrije dag."

Gnabry had ondanks het uitstapje een basisplaats bij Der Rekordmeister. Trainer Julian Nagelsmann tilde in eerste instantie niet zo zwaar aan de activiteiten van zijn aanvaller, mits hij het op het veld zou laten zien. Halverwege had de oefenmeester echter genoeg gezien en haalde hij de Duitser naar de kant en bracht hij Kingsley Coman voor hem in het veld. 

Lees ook: Schitterende knal van Kimmich voorkomt blamage voor Bayern

Koploper voelt hete adem

Na het gelijkspel tegen Köln is Bayern nog altijd koploper in Duitsland. Het heeft 36 punten verzameld na 17 duels, vier meer dan RB Leipzig dat afgelopen zondag eveneens gelijkspeelde tegen de Beierse club. Achter het tweetal volgen Eintracht Frankfurt, Union Berlin en SC Freiburg met zes punten achterstand op de koploper, maar het achtervolgende trio heeft een wedstrijd minder gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je mag als profvoetballer ook niks meer .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen