Zorgen voor Van Bommel na gelijkspel: 'topper om snel te vergeten'

5 februari 2023, 15:35
Zorgen voor Van Bommel na gelijkspel: 'topper om snel te vergeten'

In een topper in de Jupiler Pro League hebben het Nederlandsgetinte Royal Antwerp en Club Brugge de punten moeten delen. De brilstand bleef vanaf het begin tot het einde op het scorebord staan, Genk en Royal Union kunnen nu verder weg lopen bij de nummer drie en vier. Het was een teleurstellende middag: 'een topper om snel te vergeten', was het oordeel van Sporza

Het was een slordige topper met de nodige foutjes over en weer. Er was veel strijd, wat gepaard ging met de nodige gele kaarten. Bij Club Brugge stonden Bjorn Meijer en Noa Lang in de basis, bij Antwerp mochten Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Toby Alderweireld vanaf het begin spelen. Gyrano Kerk viel na de rust in bij het elftal van trainer Mark van Bommel, maar ook hij kon geen potten breken.

Twitterbericht

Noa Lang was al de hele wedstrijd het mikpunt van spreekkoren van Club Brugge-supporters, na een uur spelen naaide hij volgens de admin van het twitteraccount van Royal Antwerp iemand een gele kaart aan. 'Een schwalbe van Noa Lang levert een gele kaart op voor Ritchie De Laet', schrijft de club gepikeerd. Niet veel later kreeg Lang zelf overigens een gele prent.  

Ranglijst

Antwerp en Brugge blijven nu op plek drie en vier staan. Concurrenten Genk en Royal Union hebben een wedstrijd minder gespeeld en kunnen tegen respectievelijk Gent en Zulte Wargemen hun voorsprong op de concurrenten vergroten. Antwerp heeft de voorsprong op Brugge op zes punten gehouden.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen