'Neymar mist CL-kraker met Bayern, Mbappé reageert op McDonalds-rel'

19 februari 2023, 20:33
'Neymar mist CL-kraker met Bayern, Mbappé reageert op McDonalds-rel'

De beelden van Neymar zijn blessure gingen door merg en been. Nu lijkt het er ook op dat de Braziliaanse vleugelflitser de return in de Champions League tegen Bayern München moet missen. Daarnaast heeft Kylian Mbappé gereageerd op de zogenoemde McDonald's-rel rondom Neymar.

De berichtgeving over de blessure van Neymar loopt wat uiteen. Volgens La Parisien is de kans dat Neymar volgend weekend meedoet tegen Olympique Marseille nihil, ook de duels met FC Nantes en Bayern staan op losse schroeven. Volgens L' Equippe heeft de 'entourage' van Neymar er wel vertrouwen in dat hij het treffen met Der Rekordmeister gaat halen, maar de komende dagen is het wachten op updates over zijn blessure. Een breuk in zijn enkel is uitgesloten, volgens Le Parisien.  

TD op het veld

Neymar liep zijn blessure op in de krankzinnige topper tegen LOSC Lille, die met 4-3 werd gewonnen door de Franse koploper. Maar bij een 2-3 achterstand kwam PSG's technische directeur Luis Campos verhaal halen bij trainer Christophe Galtier. Daarna schreeuwde hij het nodige naar de spelers van PSG die op het veld stonden en de arbiters van dienst.

Mbappé over McDonald's-rel

Na de verloren heenwedstrijd tegen Bayern München werd Neymar gespot bij de McDonald's en een pokertoernooi. Kylian Mbappé, zei na de wedstrijd dat alle spelers gezond moeten zijn. "Iedereen moet goed slapen en eten om ons voor te bereiden op de wedstrijden die komen." Mensen dachten dat dat over Neymars avonturen ging, maar dat is een misverstand. "Ik was nooit aan het aanvallen of wijzen naar Neymar toen ik zei dat we goed moeten eten en slapen. Ik hoop dat de blessure van Neymar niet ernstig is, ik hoop dat hij snel terugkeert - we hebben hem bij ons nodig", aldus de Fransman volgens Fabrizio Romano. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen