Telstar komt met hilarisch antwoord op vraag ADO Den Haag

11 februari 2023, 17:22
Telstar komt met hilarisch antwoord op vraag ADO Den Haag

De loting voor de kwartfinale van de KNVB Beker wordt vanavond verricht. ADO Den Haag is een van de clubs die iets na 23.00 uur in de koker verdwijnt. De Haagse club heeft in aanloop naar de loting zijn supporters gevraagd waar zij op hopen. De reactie van Telstar hadden ze in Den Haag ongetwijfeld niet zien aankomen.

'Vanavond vindt de loting plaats voor de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi! Waar hoop jij op?', stuurt ADO Den Haag enkele uren voor de loting plaatsvindt via Twitter de wereld in. 'Een wildcard', grapt Telstar, dat al is uitgeschakeld in het bekertoernooi. De club uit Velsen-Zuid vloog er in de tweede ronde uit tegen FC Twente (2-1).

ADO Den Haag is een van de twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie die nog actief is in de KNVB Beker. De Hagenaren plaatsten zich deze week ten koste van Go Ahead Eagles voor de volgende ronde. Feyenoord, Ajax, PSV, FC Utrecht, SC Heerenveen, De Graafschap en SV Spakenburg zijn de andere kwartfinalisten.

De loting voor de kwartfinale van de KNVB Beker wordt vanavond bij het ESPN-programma De Eretribune verricht. De wedstrijden worden op dinsdag 28 februari, woensdag 1 en donderdag 2 maart gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen