Van den Belt doet nog keer verhaal na 'mislukte' Feyenoord-stap

7 februari 2023, 08:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas van den Belt stond maandagavond gewoon met PEC Zwolle op het veld tijdens de wedstrijd tegen Jong Ajax (0-0). De middenvelder leek afgelopen maand op weg naar Feyenoord, maar die transfer kwam niet van de grond. Van den Belt baalt daar nog steeds van en deed na het duel in Amsterdam nog een keer zijn verhaal.

Feyenoord en PEC kwamen er op de slotdag van de transfermarkt niet meer uit. "Ik had natuurlijk graag de stap willen maken", aldus Van den Belt bij ESPN. "De hoop was er dat de clubs eruit zouden komen en dat er voor PEC een leuk bod kwam. Alles was klaar om naar Rotterdam te rijden om daar te tekenen. Jammer genoeg is het niet rondgekomen. Rond 20.00 uur wist ik wel dat het niet zou lukken. We hadden daarna twee dagen vrij, dat was wel even lekker."

Lees ook: Willem II pakt belangrijke punten; PEC Zwolle komt nog goed weg met gelijkspel

Toch lijkt de middenvelder bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van de Zwollenaren, waar hij tot medio 2025 vastligt. "We hebben afspraken gemaakt over komende zomer, dat is ook de reden dat ik afgelopen zomer verlengd heb. Er waren afgelopen zomer al clubs met interesse. Het was voor PEC belangrijk om meteen terug te keren naar de Eredivisie. Maar de afspraken zijn tussen mij en de club. Ik hoop dat de club zich daar aan houdt, we zullen zien."

Keuken Kampioen Divisie

PEC wilde Van den Belt (21) niet laten vertrekken omdat hij een zeer belangrijke schakel is binnen de ploeg van trainer Dick Schreuder. De middenvelder speelde 22 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en was daarin tien keer trefzeker. Daarnaast gaf hij ook nog eens vier assists. PEC is na 23 duels de trotse koploper en kan promotie al ruiken. Het verschil met nummer drie Almere City FC is al vijftien punten. De beste twee clubs promoveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen