'Ajax heeft interesse om Kluivert terug te halen naar Amsterdam'

27 maart 2023, 14:18
'Ajax heeft interesse om Kluivert terug te halen naar Amsterdam'

Ajax heeft naar verluidt interesse om Justin Kluivert terug te halen naar Amsterdam. De buitenspeler speelt op het moment op huurbasis bij Valencia en staat nog steeds onder contract bij AS Roma. In 2018 verliet Kluivert Ajax voor de Romeinen, maar daar is hij al een tijdje op een zijspoor geraakt.

Valencia, de club waar Kluivert nu speelt, heeft een aankoopoptie van vijftien miljoen euro om de Nederlandse buitenspeler binnen te halen. Maar door de economische en sportieve toekomst bij Valencia wordt het lastig de international van Nederland te behouden. Volgens de Italiaanse krant La Reppublica heeft Ajax ook interesse om hem weer terug te halen.

Bij Valencia heeft Kluivert tot nu toe goede dingen laten zien, want bij de Spaanse club heeft de zoon van Patrick Kluivert al zes keer gescoord in 22 gespeelde wedstrijden. Alleen Edinson Cavani heeft meer gescoord dan de ex-Ajacied.

Lees ook: Ex-Ajacied denkt nog na over vertrek: "Zou het nu anders aanpakken"

Eerder gaf Kluivert bij Ziggo Sport al aan dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert bij Roma. "Ik denk dat dat voor mij wel een gesloten boek is. Dat weten zij ook. Ik kan het niet met honderd procent zekerheid zeggen, maar ik ben al een aantal keer verhuurd. Rome zit niet echt meer in hoofd nu en ik waarschijnlijk ook niet in die van hun."

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Gerrit05
Link gekopieerd!
avatar

Goed voor je CV Ajax....👍 A son of a rape dad terughalen...

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Alsof die jongen iets kan doen aan wat zijn vader doet. Bovendien is hij wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken, dus feitelijk is dit nu laster wat je roept, achterlijk mannetje.

Gerrit05
Link gekopieerd!
avatar

Ik zou zeggen; bel de popo maar en laat het ze zien; I dare to bet that they don't come 🤣

Hans
Link gekopieerd!
avatar

Gelyk hallen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen