'Conte komt niet opdagen bij Spurs-training in afwachting ontslag'

23 maart 2023, 20:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opvallend bericht uit Engeland. De training van Tottenham Hotspur, zonder alle internationals, werd donderdag geleid door assistent-trainer Christian Stellini. Hoofdtrainer Antonio Conte verblijft nog altijd in zijn thuisland Italië en zou pas willen terugkeren naar Londen als de club hem duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. 

Dat schrijft het Italiaanse Calciomercato. Conte ligt hevig onder vuur in Noord-Londen, volgens Engelse media wordt zijn contract bij de Spurs sowieso niet verlengd en is het nog maar de vraag of hij het seizoen mag afmaken als manager van de club. Begin deze week vloog Conte dan ook naar Italië, wat hij opvallend genoeg met een goedkope RyanAir-vlucht deed, tot hilariteit van veel supporters. 

Volgens Calciomercato verblijft Conte nog altijd in zijn huis in Italië en wenst hij pas terug te keren als de clubleiding van Spurs het vertrouwen in hem uitspreekt. Tegelijkertijd zouden zijn zaakwaarnemers en de club in onderhandeling zijn over een vertrekregeling, waarbij de Italiaan een afkoopsom van zo'n vijf miljoen euro zou kunnen ontvangen. 

Trainerscarrousel komt in beweging

Naar verwachting zal Conte niet lang werkloos hoeven te blijven als het inderdaad tot een vertrek uit Londen komt. De trainer zou op het lijstje staan bij zijn voormalige werkgevers Juventus én Internazionale, die na dit seizoen weleens afscheid zouden kunnen gaan nemen van respectievelijk Massimiliano Allegri en Simone Inzaghi. Als opvolger van Conte wordt de laatste dagen de Duitser Oliver Glasner genoemd, die vorig seizoen de Europa League won met Eintracht Frankfurt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen