Daley Blind baalt van winterse transfer: "Nu wel richting Overmars"

24 maart 2023, 15:30   Bijgewerkt: 24 maart 2023, 15:49
Daley Blind baalt van winterse transfer:

Mike Verweij weet het zeker: Daley Blind is niet tevreden over zijn winterse overstap naar Bayern München. De Oranje-international speelt weinig in Duitsland en vlak na zijn komst werd ook nog gelegenheidslinksback Joao Cancelo van Manchester City gehuurd.

Blind had in zijn periode bij Ajax wat mot met Alfred Schreuder en vertrok daarom uit Amsterdam. Vlak na zijn vertrek bij Ajax werd Schreuder ook ontslagen en daar denkt Blind nog wel eens aan terug. "Blind had al heel snel spijt hoor", vertelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Als die even langer had gewacht dan was Alfred Schreuder gewoon weggeweest en had hij natuurlijk prima bij Ajax kunnen blijven. Dit heeft hij tegen een aantal vertrouwelingen ook wel gezegd. Ook omdat Bayern München al heel snel een nieuwe linksback aantrok, voordat hij goed en wel gesetteld was in München."

Ook andere clubs hadden in de winter interesse, waaronder het Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel. "Ik denk dat het heel verstandig is voor Daley Blind om nu wel de ontsnappingsroute richting Marc Overmars te nemen en richting Antwerpen te gaan", stelt Verweij voor. "Of richting Ajax aan het eind van het seizoen", is het voorstel van Valentijn Driessen.

Blind bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Hij kan vanavond of maandag in de thuiswedstrijd tegen Gibraltar zijn honderdste opwachting in het shirt van Oranje maken. 

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Wat een weinige keus voor Blind eigenlijk toch ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen