Donyell Malen maakt indruk: sierlijke beweging én een doelpunt

18 maart 2023, 19:01   Bijgewerkt: 18 maart 2023, 19:14
Donyell Malen maakt indruk: sierlijke beweging én een doelpunt

Donyell Malen heeft zaterdagavond een assist en een doelpunt op zijn naam geschreven. De aanvaller van Borussia Dortmund bereidde tegen 1. FC Köln het openingsdoelpunt van Raphaël Guerreiro voor en was zelf verantwoordelijk voor de 4-0. 

Malen draaide na een kwartier spelen op sierlijke wijze voorbij ex-Eredivisionist Julian Chabot en vond Guerreiro, die de bal goed aannam bij de eerste paal en er 1-0 van maakte. Kort na het eerste doelpunt scoorde Dortmund nogmaals. Sébastien Haller was het eindpunt van een prachtig uitgespeelde aanval: de spelers vonden elkaar makkelijk rond het strafschopgebied en Haller haalde de trekker over.

Marco Reus nam daarna de 3-0 voor zijn rekening en Malen tilde de marge naar vier met een veijnig schot, waar doelman Marvin Schwabe zijn hand niet voldoende tegenaan kreeg. Via Davie Selke kwam Köln kort voor rust terug tot 4-1. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen