Evra kiest tussen Ronaldo en Messi: "Dan had hij de Ballon d'Or 15 keer gewonnen"

10 maart 2023, 14:46
Evra kiest tussen Ronaldo en Messi:

Patrice Evra spreekt zijn bewondering uit over Cristiano Ronaldo en zal de Portugese superster altijd boven Lionel Messi verkiezen. De Fransman vindt het veel knapper wat Ronaldo met zijn werklust heeft bereikt dan Messi met zijn talent. Als Messi dezelfde mentaliteit had als Ronaldo, had hij volgens Evra veel meer individuele prijzen gewonnen.

Messi leidde Argentinië deze winter naar de WK-winst, een prestatie die Ronaldo niet heeft kunnen bereiken met Portugal. Maar Evra ziet dat niet als een reden om de Argentijn boven de Portugees te zetten. "Ik wil uitleggen waarom ik voor Ronaldo kies. Het is niet omdat hij een maat van mij is, het is omdat ik verliefd ben op zijn werklust. Messi is anders, God gaf hem talent en zei 'ga spelen met die vaardigheden'", vertelde Evra in het programma Vibe with Five.

Evra gaat verder in op de werklust van Ronaldo. "Cristiano moest ervoor werken. Zelfs als hij het talent had, moest hij blijven werken. Als Messi dezelfde werklust als Ronaldo had, zou Messi vandaag de dag waarschijnlijk vijftien keer de Ballon d'Or hebben gewonnen. Maar ik ben gewoon verliefd op mensen die hard werken, dus daarom kies ik voor Cristiano." De Fransman weet ook dat het wel een kwestie van smaak is. "Ik weet dat ze na het WK zeggen dat Messi de GOAT (Greatest Of All Time, red.) is of wat dan ook, maar Ronaldo is van een ander niveau. Ze hebben allebei natuurlijk hun eigen kwaliteit en als iemand Messi zou kiezen, snap ik dat volledig."

Goede rivaliteit

Ronaldo sprak in het verleden eens liefdevol over zijn rivaliteit met Messi tijdens hun periode in Spanje. "Ik heb echt bewondering voor de carrière die hij tot nu toe heeft gehad. Hij heeft zelf ook al gezegd dat hij het ook jammer vond dat ik de Spaanse competitie verliet, omdat hierdoor de rivaliteit verdween", zei de Portugees in 2021.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Korreltje zout weer ......😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen