Harry Maguire verklapt donderpreek van Erik ten Hag in de rust

2 maart 2023, 09:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag was volgens Harry Maguire niet te genieten in de rust van de wedstrijd tussen Manchester United en West Ham United. Het beviel de Nederlandse allerminst wat hij in de eerste 45 minuten van het bekerduel had gezien.

Ten Hag spaarde zijn spelers halverwege de wedstrijd dan ook niet. "Hij sprak ons stevig toe, want hij wist dat we ons moesten verbeteren. Dat wisten wij ook", aldus Maguire na afloop tegenover de Engelse pers. De donderpreek van Ten Hag sorteerde niet direct effect, want West Ham United kwam tien minuten na rust op voorsprong.

"De manager had ons daar voor gewaarschuwd, maar in het laatste half uur trokken we het recht", aldus Maguire, die sprak van een lastige wedstrijd. "De eerste helft waren we niet op ons best. Het was allemaal wat traag. Ik weet niet waarom dat zo was. Misschien had het te maken met de festiviteiten van zondag. Het ging vandaag alleen maar om winnen en doorgaan. Het laatste half uur was echt goed, we hebben ervoor gevochten en waren meedogenloos."

Complimenten van Ten Hag

Maguire kreeg in de achtste finale van de FA Cup een basisplaats van Ten Hag. Als rechter centrale verdediger naast Victor Lindelöf maakte de Engels international een goede indruk. "Hij heeft het goed gedaan en nam zowel aan als zonder bal initiatief. Hij eiste de bal op en had een aantal heel goede momenten", aldus de Nederlandse trainer.

Lees ookMet deze woorden prikkelde Erik ten Hag goudhaantje Alejandro Garnacho

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen