Ibrahimovic grijpt tweede kans en wordt oudste doelpuntmaker ooit in Serie A

18 maart 2023, 21:44   Laatste update: 22:46

Zlatan Ibrahimovic blijft vriend en vijand verrassen. De Zweed, die in oktober 42 wordt, keerde recentelijk terug in de selectie van het nationale elftal van Zweden en heeft nu ook in de Serie A een mooi record op zijn naam geschreven. In de uitwedstrijd tegen Udinese, dat met 1-0 voor stond tegen het AC Milan van Zlatan, wist de ervaren spits in twee instanties een strafschop binnen te schieten en zo de oudste doelpuntenmaker ooit in de Italiaanse competitie te worden. Hij passeertΒ Alessandro Costacurta, maar had daar dus wel een beetje fortuin bij nodig...

Zlatan mocht Udinese-aanvaller Beto bedanken dat hij een herkansing kreeg vanaf de stip. Diezelfde Beto maakte binnen mum van tijd zijn fout alweer goed door zijn ploeg nog voor rust weer op voorsprong te schieten. Voormalig PEC Zwolle-verdediger Kingsley Ehizibue zorgde twintig minuten voor tijd voor de beslissing. 3-1 was de einduitslag.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen