Tadic stipt duidelijke verschillen tussen Ajax van Heitinga en Schreuder aan

17 maart 2023, 21:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dusan Tadic ziet een aantal duidelijke verschillen sinds dat John Heitinga het stokje van Alfred Schreuder heeft overgenomen als trainer van Ajax. In gesprek met het clubkanaal van de Amsterdammers bespreekt de Serviër de ontwikkeling die de Amsterdamse ploeg de laatste tijd heeft doorgemaakt onder Heitinga. Hij stipt een aantal verschillen aan ten opzichte van het dienstverband van Schreuder in Amsterdam.

"We boeken veel voortuitgang sinds John (Heitinga, red.) er is", geeft de aanvalsleider van de nummer twee van de Eredivisie aan. "Wij zijn fitter, scherper en sterker. We doen ook meer dingen voor het team", stipt Tadic twee punten aan die zijn verbeterd sinds dat Heitinga het roer overnam in de Johan Cruijff ArenA: "Daar ga je het resultaat van zien. Zo kan iedereen zijn individuele kwaliteiten laten zien, want we hebben alles voor het team over."

Tadic werd in een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft veelvuldig bekritiseerd, aangezien hij niet meer naar behoren zou functioneren als linksbuiten of rechtsbuiten bij Ajax. Nu staat de Serviër in de punt van de aanval en dat is ook iets wat hem wel bevalt: "Ik denk dat het goed werkt. Het werkt goed voor het team, dat is het belangrijkst. Ik wil gewoon prijzen winnen en het team helpen", besluit de routinier.

Zondag wacht voor Tadic en Ajax de Klassieker, die in tijden misschien wel niet zo belangrijk is geweest als nu. Vertrouwen in een overwinning zal de 34-jarige aanvaller in ieder geval hebben, want in het verleden zegevierde hij al vier keer in de Klassieker namens Ajax.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen