United-toptalent zorgt voor opschudding met snel verwijderde foto

21 maart 2023, 16:50
United-toptalent zorgt voor opschudding met snel verwijderde foto

Alejandro Garnacho heeft afgelopen weekend voor opschudding gezorgd via sociale media. De talentvolle aanvaller van Manchester United plaatste een opvallende foto, terwijl hij de wedstrijd tegen Fulham bekeek. De oplettende kijker spotte echter al snel een opvallend voorwerp op die afbeelding.

In eerste instantie leek de Spanjaard een onschuldig bericht via Instagram de wereld in te slingeren. De vleugelaanvaller ontbrak vanwege een blessure bij de wedstrijdselectie en bekeek de bekerwedstrijd tegen Fulham vanuit huis. Hij wenste zijn ploeggenoten via Instragram succes, maar maakte een foto met daarop een e-sigaret. Niet veel later besloot Garnacho de post alweer te verwijderen.

Het kwaad was op dat moment echter al geschied en veel volgers van de aanvaller hadden de e-sigaret al gezien. Het kan natuurlijk zo zijn dat die helemaal niet van de voetballer was. Het Engelse medium The Sun denkt dat de e-sigaret van de vader van de jongeling is. United heeft geen commentaar gegeven op de foto van Garnacho, al zal het voorval intern ongetwijfeld besproken zijn.

Ten Hag onder de indruk van Garnacho

Erik ten Hag heeft dit seizoen al laten blijken zeer te spreken te zijn over Garnacho. De geboren Madrileen speelde in de jeugd van Atlético Madrid en maakte in 2020 de overstap naar Engeland. Tot op heden speelde hij onder Ten Hag al 31 wedstrijden, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en zes assists. Garnacho werd door zijn goede spel opgeroepen voor Argentinië, maar moest afhaken door zijn blessure.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Achja, opschudding.. Het is een jonge jongen. Die roep je een keer op het matje en weer door. Deze jongens trainen niet alleen om goede voetballers te worden, maar krijgen ook gewoon nog een stukje opvoeding bij de club. Deze valt voor mij onder de categorie mug en zeker niet de olifant.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Wat is de media toch een mierenneukerij aan het worden vandaag de dag,waar gaat dit in godsnaam over???🤐🤐🤐

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen