Ook in Duitsland gaat het mis: keeper zoekt confrontatie met eigen fans en situatie escaleert

10 april 2023, 21:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een aantal weken geleden werd FC Groningen-linksback Jetro Willems geslagen door een thuissupporter en iedereen herinnert zich het incident met Sevilla-keeper Marko Dmitrovic in de slotfase tegen PSV. Ook in Duitsland hebben toeschouwers zich misdragen tegenover een speler. 

VfL Bochum-keeper Manuel Riemann werd tijdens het met 3-2 verloren duel tegen VfB Stuttgart verbaal bejegend en zocht na afloop de confrontatie met de fans. De situatie escaleerde volledig en zorgde voor bizarre beelden. 

Op de beelden is te zien hoe Riemann het aan de stok heeft met een supporter. De doelman wordt door enkele stewards vrij snel weggehaald bij de situatie. Desalniettemin leverde het wel een behoorlijke confrontatie op tussen verschillende andere supporters van het thuispubliek.

Bochum, waar oud Vitesse-trainer Thomas Letsch op dit moment aan het roer staat, kwam na de wedstrijd met een officieel statement. “De snelle tussenkomst van de veiligheidstroepen voorkwam dat het verder uit de hand liep. Als individuen de club proberen te beschadigen, zullen we maatregelen nemen”, meldde de nummer vijftien van de Bundesliga. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen