Opstelling PSV: Van Nistelrooij maakt kunstgraskeuze

16 april 2023, 13:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij heeft Olivier Boscagli buiten de basisopstelling gelaten voor het duel met FC Volendam. Dat heeft vermoedelijk alles te maken met het kunstgrasveld waarop Het Andere Oranje speelt en de zware kruisbandblessure waarmee de Fransman kampte. Jarrad Branthwaite staat in het elftal, net als Guus Til.

Daardoor zitten Ibrahim Sangaré en Fábio Silva weer naast Van Nistelrooij op de bank tegen FC Volendam. Laatstgenoemde begon de laatste wedstrijd nog aan de aftrap, maar is ditmaal gepasseerd. Tegen Excelsior (4-0 zege) kwam Sangaré zelfs helemaal niet in actie. De Ivoriaan belandde op de bank na de laatste interlandperiode omdat hij pas laat kon terugkeren. Sindsdien draaide het goed bij PSV en liet Van Nistelrooij de spelers staan.

Artikel gaat verder onder video

Achterin is Jordan Teze gewoon fit genoeg om in actie te komen, terwijl Branthwaite het centrale duo vormt met Ramalho. Het middenveld bestaat naast Til uiteraard uit de opgegroeide Volendammer Joey Veerman en Erick Gutiérrez. Voorin zijn er geen wijzigingen bij de Eindhovenaren, waardoor winteraanwinst Thorgan Hazard opnieuw op de bank start.

Opstelling PSV: Benitez; Teze, Branthwaite, Ramalho, Van Aanholt; Gutiérrez, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Simons 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen