Brobbey komt met reactie op Instagram na vuistslag van Berghuis

29 mei 2023, 07:50
Foto: © ProShots

Brian Brobbey heeft zijn steun uitgesproken voor Steven Berghuis. Zondag werd Berghuis beboet door Ajax, omdat hij een vuistslag uitdeelde richting een omstander bij De Grolsch Veste. Dat gebeurde na het duel tussen FC Twente en Ajax (3-1).

Brobbey plaatst op Instagram een foto van zichzelf met Berghuis, begeleid met een hartje. Een anonieme getuige zei dat de omstander Brobbey uitschold voor 'kankerzwarte' en dat Berghuis daardoor uithaalde. In de reacties van Berghuis en Ajax werd daar niet over gerept; het management van Berghuis stelde dat hij zelf werd uitgescholden.

Artikel gaat verder onder video

"Vanuit het management van Berghuis wordt gesteld dat hij tijdens het uitdelen van handtekeningen aan kinderen continu in zijn gezicht werd uitgescholden", zo schreef TC Tubantia. "Daarvoor zou hij diegene ook meerdere malen hebben gewaarschuwd, voor hij zijn linkerhand op het dranghek plaatste en met zijn rechterhand een vuistslag probeerde uit te delen."

© ProShots

Reacties

Sarcastico
Link gekopieerd!
avatar

Ik keur het niet echt goed, iemand uit te schelden, maar kom op...dat gebeurt al jaren. Men zou daar aan gewend moeten zijn. Het zijn maar woorden...woorden die er links je oor moeten ingaan en er rechts weer uit moeten. Vaak zijn zulke woorden/zangkoren niet eens racistisch bedoeld maar willen ze gewoon een speler uit de tent lokken. Maar ik begrijp dat 1 ding niet. In elk team spelen wel een paar donker gekleurde spelers, dus in feite scheld een speler ook dan ook iemand uit "z'n eigen elftal" uit.

Marco Meyers
Link gekopieerd!
avatar

ik vind dat zijn contract ontbonden moet worden je heb als speler een voorbeeld functie

haike
Link gekopieerd!
avatar

ik keur het ook niet goed, maar vind wel dat ze die berghuis echt wel een schorsing moeten geven voor volgend seizoen! want als iedereen dit gaat doen en wel stoer van berghuis dat hij onder begeleiding van security dat durft! als iemand dat zo tegen mij zou zeggen zou ik echt wel over de dranghekken heen zijn gesprongen! dus ik vind het meer frustratie dat hij dit seizoen niks heeft gewonnen en een kutjaar heeft gehad!

1
drent962
Link gekopieerd!
avatar

groot gelijk dat ie het deed de zogenaamde supporters denken dat ze alles mogen en zeggen ze zijn gewoon schorrie morrie ... jammer dat het niet goed raak was volgende keer nog meer klappen geven.

goed gedaan meneer Berghuis

Iedereen is het zelfde
Link gekopieerd!
avatar

Ben erg benieuwd of Steven morgen ochtend ook van bed word gehaald en 2 weken in gevangenis moet zitten na die ene klap.

En misschien een verlenging krijgt van 3 maanden.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Als je zelf als ajax zijnde dit seizoen zo speelt je uitwedstrijden . Tijdrekken, ruzie uitlokken etcetc . Alles om de tegenstander te irriteren en uit hun spel te lokken . Hierbij het ook niet schuwt om publiek met gebaren etc op te hitsen . Dan moet je als berghuis geen excuses zoeken . Berghuis is weer de berghuis van de laatste seizoenen bij feyenoord . Gewoon slecht voor je groep ,met zijn ster allures . Tijdens deze wedstrijd had ie rood moeten hebben met zijn bewust gefrusteerde overtreding . Ook langs de kant slecht gedrag . En dus uiteindelijk de klap. Berghuis moet gewoon zwaar gestraft worden ,en is geen knip voor de neus waard

Lekker bezig
Link gekopieerd!
avatar

Ga eens slapen met je opgekropte frustraties, zielepoot.

vleermuis
Link gekopieerd!
avatar

nu ze niet kunnen voetballen wordt t vechten..brobbey is afgaande zaak..die gaat toch nooit meer scoren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen