De druk staat er flink op bij Ajax in inhaalwedstrijd, AC Milan jaagt op stunt in Champions League

16 mei 2023, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 16 mei. 

Wedstrijden 

FC Groningen – Ajax (15.00 uur) 
Het restant van de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax staat dinsdagmiddag op het programma. Zondag werd het duel na negen minuten gestaakt, nadat het eerder al in de vijfde minuut was stilgelegd voor een kwartier. De supporters van Groningen gooiden vuurwerk en andere dingen op het veld, en ook liep er nog een fan met een spandoek het veld op. De noordelingen zijn al gedegradeerd en kunnen tegen Ajax alleen de eer nog redden. De Amsterdammers strijden nog voor de tweede plek, maar de kans dat ze die plaats op de ranglijst veroveren, is heel klein. Kan Ajax de overwinning meenemen naar Amsterdam of krijgt het seizoen van Groningen nog enigszins glans met een verrassende winst? 

Artikel gaat verder onder video

Internazionale – AC Milan (21.00 uur)
De return in de Champions League tussen de stadgenoten staat ook weer op programma. In Stadio Giuseppe Meazza verdedigt Internazionale en 2-0 voorsprong op AC Milan. In de vorige ontmoeting van vorige week was de Nerazzurri een stuk beter en was het niet gek geweest als het bij rust al 0-5 stond. Inter heeft een goede generale, want het won in de Serie A met 4-2 van Sassuolo. Bij Milan ging het een stuk minder, want die ploeg verloor met 2-0 van laagvlieger Spezia. Kan de Rossoneri voor een comeback zorgen of behoudt Inter de comfortabele voorsprong? 

Voetbal op tv 

15.00 uur: FC Groningen – Ajax, ESPN 2 – live verslag van het duel in de Eredivisie
21.00 uur: Internazionale – AC Milan, RTL 7 en Ziggo Sport – live verslag van het duel in de Champions League
21.00 uur: Luton Town – Sunderland, Viaplay – live verslag van het duel in de Championship 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen