'Steven Berghuis deelde vuistslag uit na walgelijke tekst over Brian Brobbey'

28 mei 2023, 19:24   Bijgewerkt: 28 mei 2023, 19:51
Foto: © ProShots

Steven Berghuis haalde uit naar een toeschouwer bij De Grolsch Veste nadat Ajax- ploeggenoot Brian Brobbey racistisch werd bejegend, zo meldt een anonieme getuige aan TC Tubantia.

De getuige, wiens naam bekend is bij de lokale krant, geeft aan dat Brobbey werd uitgescholden voor 'kankerzwarte', waarna Berghuis meteen uithaalde naar de persoon. De beelden daarvan werden zondagavond gedeeld op sociale media. De persoon die Brobbey zou hebben uitgescholden, is niet te zien op de beelden. 

Artikel gaat verder onder video

Ajax verloor met 3-1 van FC Twente en eindigt dit seizoen op de derde plek in de Eredivisie. Daardoor meldt de club zich in de play-offronde van de Europa League. 

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Held!

1
Matig
Link gekopieerd!
avatar

Op sokken...

haike
Link gekopieerd!
avatar

wat een blije jankzak die berghuis!! kan je niet winnen dan proberen om het zo te doen?? hoeveel jaar was het manneke?? 11?

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
avatar

hoe oud is deze persoon die dit hersenloze bericht schrijft. ik hoop niet volwassen, want dan komt het hopelijk nog goed met je.

Jurgen
Link gekopieerd!
avatar

Als je racistische teksten naar iemand roept ga je een keer de consequenties ervan ondervinden .

2
Matig
Link gekopieerd!
avatar

Andersom had hij die supporter nu terecht in de bak gezeten. Dubbele standaard met voorbeeld functie. Hoe verwerpelijk ook de opmerking je houdt je handen thuis. Er is al genoeg geweld in de stadions. Vind dan ook dat beiden aangepakt moeten worden, maar wat Steven hier doet gaat echt tever. Gatver gedrag.

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Prachtig die joodsche frustratie!

Lekker bezig
Link gekopieerd!
avatar

En terecht, klappen geven zulke mensen.

Matig
Link gekopieerd!
avatar

Hoe verwerpelijk ook, geweld is altijd onacceptabel. Ik zie het verschil niet tussen een speler die beter weet, miljoenen verdient, getraind en opgevoed is dit te negeren, tijdens werktijd een supporter slaat en een supporter die het veld oprent en een speler slaat. Vind het beiden schandelijk

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
avatar

vinicius jr reactie was ook terecht. dit moet stoppen.

Dave Masumbuko
Link gekopieerd!
avatar

Dat heb je als niemand racisme in stadions wil aanpakken, het gaat dan van kwaad tot erger. En die idioot die dit taal gebruik gebruikte komt er opnieuw daar goed mee weg. Fijn dat er collega's zijn die voor een andere collega opkomen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen