Woeste Steven Berghuis haalt hard uit naar supporter buiten De Grolsch Veste

28 mei 2023, 18:36
Foto: © ProShots

Ajax ging zondagmiddag in de laatste speelronde van de Eredivisie pijnlijk onderuit bij FC Twente (3-1). De Amsterdammers hadden nog een kleine kans om tweede te worden, maar mochten uiteindelijk van geluk spreken dat ze op de derde plek zijn geëindigd. Steven Berghuis maakte in de Grolsch Veste als invaller zijn opwachting, maar ook hij kon niet voorkomen dat het seizoen zeer teleurstellend werd afgesloten. Na afloop zaten de frustraties zichtbaar nog heel diep.

Wat er precies gebeurt en waarom Berghuis zo kwaad reageert, is op basis van onderstaande beelden van Voetbal Ultras niet direct te zien. Berghuis moest de competitiewedstrijden van Ajax tegen AZ, FC Groningen én FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure en begon op bezoek bij FC Twente op de bank. De linkspoot maakte in de tweede helft zijn rentree en was dichtbij een treffer, maar ook hij kon dus niet voorkomen dat de Amsterdammers naar een pijnlijke nederlaag werden gespeeld.

Reacties

svl
Link gekopieerd!
avatar

Blij dat ie weg is

svl
Link gekopieerd!
avatar

Zonder zo eentje in de kleedkamer word je kampioen.

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
avatar

Die maai zal er wel mee wegkomen.

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Hij zal niet zomaar uithalen.. wil het hele verhaal wel eens weten. De man wordt al 2 seizoenen bedreigd, ooit knapt het.

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
avatar

gewoon gelul domme kramer.

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Nou lees je even verder Breda?

Matig
Link gekopieerd!
avatar

Er is geen enkel excuus voor geweld, zeker door een prof die miljoenen verdient. Voorbeeld functie. Schandelijk gedrag, wat de reden ook is.

Janko
Link gekopieerd!
avatar

Mis je niks aan bij Feyenoord blij dat hij weg is.

1
Koempel
Link gekopieerd!
avatar

020 zet zichzelf voor schut, jammer dat AZ niet nog een lucky goal maakte.

Lekker bezig
Link gekopieerd!
avatar

En terecht, mooie klap tegen zo'n vieze racist.

Matig
Link gekopieerd!
avatar

Geen enkele opmerking, hoe schandalig ook, rechtvaardigt geweld. Schandelijk gedrag, hoop dat er aangifte wordt gedaan en dat de KNVB hier iets mee doet. Er is genoeg geweld in de stadions, gaan de spelers meedoen?

Matig
Link gekopieerd!
avatar

Als zelfs spelers zich buiten het veld gaan misdragen terwijl alle geweld onder een vergrootglas ligt. Spelers vakbond voorop en terecht biertje op het veld is staken, nou kijk.. keihard voorbeeld stellen. Er is geen enkel excuus voor geweld. Iemand die het veld oprent krijgt ook een stadionverbod. Hoop dat er aangifte wordt gedaan en de KNVB hiernaar kijkt. Vd Sar was wel heel snel met een boete en vooral niet verder kijken... de pers is hier hopelijk nog niet klaar mee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen