Ederson onthult onsmakelijke anekdote over kampioensfeest City: 'Hij kotste in de tas van de moeder van Grealish'

16 juni 2023, 13:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester City had afgelopen seizoen met het winnen van de treble redenen genoeg voor een feestje. Waar een aantal spelers, met name Jack Grealish, volop lieten zien wel van een drankje op z'n tijd te houden, blijken anderen wat minder gewend te zijn aan het drinken van een alcoholische versnapering.

Dat blijkt uit de woorden van doelman Ederson, die een ietwat onsmakelijk voorval deelde over zijn ploeggenoot Ruben Dias. "Er zijn wat spelers bij ons die nooit drinken maar daar voor één keer een uitzondering op maakten", begon Ederson zijn verhaal tijdens een persconferentie van de Braziliaanse nationale ploeg. "Ruben Dias was daar één van, maar het pakte niet zo goed uit voor hem."

Artikel gaat verder onder video

Lachend vervolgde Ederson zijn verhaal: "Twee shotjes en het kwam er allemaal weer uit bij hem." Bovendien kwam de maaginhoud van de Portugees op een zeer ongelukkige plek terecht: "Geloof het of niet, alles belandde in de tas van de moeder van Jack Grealish", aldus de breeduit grijnzende Ederson.

Southgate
De festiviteiten rond de Champions League-winst schoten enigszins in het verkeerde keelgat bij de Engelse bondscoach Gareth Southgate. Die bereidt zich met de Engelse ploeg voor op het EK-kwalificatieduel op Malta van vrijdagavond. "Er zijn grenzen", meent de oefenmeester. "Maar we waren al van plan om geen spelers van City te laten spelen in deze wedstrijd", geeft hij ook aan dat er ruimte moest zijn voor een feestje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen