'Edson Álvarez bereikt persoonlijk akkoord over transfer en legt de bal neer bij Ajax'

23 juni 2023, 22:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Borussia Dortmund staat op het punt om een persoonlijk akkoord te bereiken met Edson Álvarez. De middenvelder van Ajax ziet het wel zitten om na de zomer te gaan voetballen in de Bundesliga. Nu is het aan Ajax en Dortmund om het eens te worden over een transfersom voor de Mexicaan.

Vrijdagavond kwam de Italiaanse transferspecialist met het nieuws dat een akkoord tussen Álvarez en Dortmund nabij is. Er ligt binnenkort een contract tot medio 2028 te wachten op de 25-jarige middenvelder. Álvarez heeft wel oren naar een transfer naar Duitsland, waar hij een veelvoud van zijn salaris in Amsterdam kan verdienen. Daarnaast lonkt natuurlijk ook de sportieve uitdaging in de Bundesliga.

Artikel gaat verder onder video

Voordat hij echter zijn handtekening kan zetten, moet Ajax nog een akkoord bereiken met Dortmund. De Duitsers zijn wat dat betreft duidelijk. Zij willen dat er binnen een week overeenstemming wordt bereikt over de transfersom. Álvarez ligt nog tot medio 2025 vast in de Johan Cruijff ArenA. Ajax wil op dit moment naar verluidt 45 miljoen euro zien. Dortmund zet in op een lager bedrag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MAXB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snel opruimen deze speler

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen