FC Emmen had positieve gesprekken met potentiële opvolger Lukkien, maar haakt toch af

1 juni 2023, 17:45
Foto: © ProShots

FC Emmen had positieve gesprekken met FC Eindhoven-trainer Rob Penders om de naar FC Groningen vertrekkende Dick Lukkien op te volgen, maar de club uit Eindhoven wilde een afkoopsom hebben voor de coach. De Emmenaren vonden het bedrag te hoog en de onderhandelingen liepen spaak. 

Penders ligt bij FC Eindhoven nog vast tot de zomer van 2024 en dus kan de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie een afkoopsom vaststellen. FC Emmen zag het wel zitten om de trainer naar Drenthe halen, maar vond het geldbedrag wat te hoog. 

Artikel gaat verder onder video

“Ik zag Emmen zitten, dat kan ik niet ontkennen”, gaf Penders donderdagmiddag aan bij het Eindhovens Dagblad. “Maar ook bij FC Eindhoven heb ik het naar mijn zin, en dat heb ik al vaker gezegd. Ik weet wat ik hier heb.” 

De oefenmeester denkt nu ook dat er geen overstap gemaakt gaat worden naar een andere club. “Het blijft de voetballerij, maar ik ga er nu eigenlijk wel van uit dat ik bij FC Eindhoven blijf.” Andere clubs hadden wel geïnformeerd. “Alleen Emmen was vooralsnog concreet", sluit Penders af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen