Feyenoord moet de transfermarkt op nadat stand-in kiest voor terugkeer

18 juni 2023, 20:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft definitief afscheid genomen van

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano. De derde keeper van de Rotterdammers had een aflopend contract en heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Hapoel Beër Sheva. Hij tekent voor twee jaar, met de optie voor nog een extra seizoen in zijn thuisland.

Dat heeft Hapoel Beer Sheva zondag bekendgemaakt. In het eerste seizoen onder Arne Slot was Marciano, international van Israël, nog de stand-in van Justin Bijlow. Ondanks het bereiken van de Conference League-finale maakte de doelman een wisselende indruk, waardoor vorig seizoen Timon Wellenreuther al werd gepresenteerd door de Rotterdammers voor de rol als tweede keeper. De Duitser heeft zijn waarde met onder meer fraaie reddingen tegen Ajax en Sparta meer dan bewezen. 

Zodoende kwam Marciano niet tot speeltijd dit seizoen namens Feyenoord, waarmee de teller op twintig officiële wedstrijden in het eerste elftal blijft staan. Daarin incasseerde hij 24 tegendoelpunten en hield hij zesmaal een clean sheet. Eerder stond hij onder contract bij Hibernian en Royal Excel Moeskroen.

Keeperszoektocht Feyenoord
Door het vertrek van Marciano en eerder al jeugdkeeper Tein Troost zal er achter Bijlow en Wellenreuther (die wel definitief binnengehaald werd) nog wel een derde keeper moeten komen. Feyenoord Transfermarkt schreef eerder op de zondag dat de Rotterdammers in de komende tijd weer actief kunnen worden op de transfermarkt, want Slot is terug van vakantie en werd gespot in de Grolsch Veste. Tot die tijd wilde de club wachten met het halen van versterkingen.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoef je niet ver voor te zoeken! # Nick Olij (Sparta).

zeeuwkuip
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@ Rechtsbekaf, Die is toch veel te goed voor 3de keeper? Zelfs voor 2de keeper, en zolang je Bijlow nog heb, hoef je toch geen Olij te halen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen