'Premier League-club heeft zich gemeld bij PEC voor Rav van den Berg'

20 juni 2023, 11:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Rav van den Berg staat in de belangstelling van Premier League-club Brentford. De 18-jarige verdediger speelt op dit moment bij PEC Zwolle en is het broertje van Sepp van den Berg, die door Liverpool werd verhuurd aan Schalke 04.

Brentford ziet de jonge verdediger van PEC graag naar Londen komen en de clubs zijn al in onderhandeling, meldt De Telegraaf. Van den Berg heeft al 32 duels in de hoofdmacht van de Zwollenaren achter zijn naam staan en werd kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

Artikel gaat verder onder video

PEC heeft al een aantal spelers verkocht deze transferwindow. Thomas van den Belt werd voor 850.000 euro verkocht aan Feyenoord en Younes Taha werd voor ruim één miljoen euro verkocht aan FC Twente. De laatstgenoemde club heeft ook interesse in Thomas Beelen, die rond de twee miljoen euro moet gaan opleveren.

Naast alle uitgaande transfers is PEC ook druk bezig om spelers aan te trekken. Zo zou Lennard Hartjes moeten overkomen van Feyenoord en zou Mark Diemers, die vorig seizoen actief was voor FC Emmen, transfervrij moeten overkomen.

  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen