'PSV moet vrezen voor zeer goedkoop vertrek van Simons'

15 juni 2023, 22:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Xavi Simons kan mogelijk deze zomer voor een lager bedrag dan twaalf miljoen euro vertrekken naar Paris Saint-Germain. Eerder werd het bovengenoemde bedrag genoemd, maar het bedrag lijkt volgens Fabrizio Romano nog wat lager te zijn. 

Vorige zomer kwam Simons over van de Franse kampioen en in de deal werd een terugkoopclausule bedongen. Lang werd deze clausule ontkent door PSV, maar na een tijd gaf Marcel Brands toe. Toen werd gezegd dat het ging om een bedrag van twaalf miljoen, maar volgens Romano is dit lager. 

Artikel gaat verder onder video

“Ik vertel je dit exclusieve stukje informatie dat ik heb”, zegt de transfergoeroe bij PSG Report. “PSG heeft een terugkoopclausule voor Xavi Simons, maar dit is GEEN 12 miljoen euro;  het is minder dan dit. Dit is een zeer, zeer goedkope terugkoopclausule.” Simons heeft nog wel inspraak in de transfer en moet dus zelf terug willen. 

Simons speelt op dit moment een heel goed seizoen bij PSV en is samen met Anastasios Douvikas van FC Utrecht topscorer van de Eredivisie geworden. Dit seizoen maakte het talent zijn debuut voor Oranje en maakte ook nog eens een WK mee. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rens Tielen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Xavi Simons moet blijven bij PSV alsjeblieft

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou het jammer vinden als hij weg gaat. Vond hem de beste voetballer van de erdivisie.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is toch wel een beetje te goed voor PSG. Zou dus eeuwig zonde zijn van dit talent. Lekker beetje doorgroeien en dan nog maar eens kijken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen