Romano: West Ham zet Álvarez voorlopig uit het hoofd en schakelt door naar Fulham-middenvelder

18 juni 2023, 10:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De toekomst van Edson Álvarez lijkt niet bij West Ham United te liggen. De Ajacied werd de voorbije weken gelinkt aan de winnaar van de Conference League, maar volgens transferspecialist Fabrizio Romano hebben The Hammers inmiddels een andere vervanger voor de vertrekkende Declan Rice op het oog.

Rice (24) staat voor een toptransfer. De middenvelder is al jaren een vaste waarde in de nationale ploeg en leidde zijn club dit seizoen naar de eerste Europese prijs sinds 1999. In de Premier League eindigde de club echter slechts als veertiende. Rice lijkt volgend seizoen wél om de bovenste plaatsen mee te gaan spelen. Zowel Arsenal als Manchester City zou hem op de korrel hebben. Een openingsbod van The Gunners ter hoogte van zo'n 93 miljoen euro zou echter van tafel zijn geveegd.

Artikel gaat verder onder video

Ajacied Álvarez werd de voorbije weken gezien als mogelijke opvolger van Rice op het middenveld van West Ham, maar volgens Romano ligt de Mexicaan inmiddels niet meer op pole position voor de positie. West Ham zou João Palhinha (Fulham) 'bovenaan het lijstje' hebben gezet. "West Ham bereidt een eerste toenadering voor. Het lijkt geen makkelijke deal te worden met Fulham", schrijft de Italiaan op Twitter.

Voor de vertrekwens van Álvarez heeft het nieuws uit Londen echter weinig gevolgen. Hij aast nog altijd op een vervolgstap in zijn loopbaan en lijkt die bij Borussia Dortmund te gaan maken. "Dortmund probeert persoonlijk rond te komen en heeft een voorstel naar Álvarez gestuurd", zo weet Romano te melden. Zodra club en speler eruit zijn, moet BVB met Ajax om tafel om de transfer verder gestalte te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen