Alarmbellen gaan af bij Ajax: transfer komt mogelijk in stroomversnelling door ernstige blessure

23 juli 2023, 23:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kans lijkt groot dat de transfer van Edson Álvarez naar West Ham United in een stroomversnelling gaat komen. De verdedigende middenvelder van Ajax concurreert met João Palhinha van Fulham om een transfer naar the Hammers, maar laatstgenoemde is zondagavond ogenschijnlijk ernstig geblesseerd geraakt in een oefenwedstrijd.

Palhinha speelde zondagavond met Fulham in het Lincoln Financial Field in Philadelphia een vriendschappelijke wedstrijd tegen Brentford. The Cottagers zegevierden met 3-2, maar Palhinha haalde het einde van het duel niet. De Portugese middenvelder kwam lelijk terecht op zijn linkerschouder, werd vervolgens minutenlang op het veld behandeld door de medische staf en liep uiteindelijk met een mitella om van het veld.

Artikel gaat verder onder video

De eerste geluiden uit Engeland zijn dat Palhinha een ontwrichte schouder heeft. Daarvoor staat normaliter een revalidatieperiode van maximaal drie maanden, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat zijn transfer naar West Ham deze zomer doorgang zal vinden. Engelse media maakten vorig week nog melding van een bod van West Ham van ongeveer 58 miljoen euro op Palhinha.

Door de ogenschijnlijk zware blessure van Palhinha lijkt het logisch dat de transfer van Álvarez naar West Ham in een stroomversnelling zal komen. De Telegraaf meldde vorige week nog dat West Ham een openingsbod van 40 miljoen euro op de Mexicaan voorbereidt en daarmee de vraagprijs van Ajax reeds nadert.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen