'Cristiano Ronaldo pleegt contractbreuk en dreigt sponsordeal van 170 miljoen kwijt te raken'

20 juli 2023, 19:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Cristiano Ronaldo (38) dreigt zijn lucratieve sponsordeal met kledingmerk Nike kwijt te raken. De Portugese superster zou zich in een oefenwedstrijd van zijn club Al-Nassr schuldig hebben gemaakt aan contractbreuk, waardoor het Amerikaanse merk de stekker uit de samenwerking zou willen trekken.

Dat schrijft de Spaanse krant Mundo Deportivo althans. De feiten hebben plaatsgevonden tijdens het oefenduel van Al-Nassr met het Spaanse Celta de Vigo van afgelopen maandag. De Spanjaarden wonnen de confrontatie overigens met 5-0, mede door twee treffers van voormalig FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen.

Artikel gaat verder onder video

Twitteraccount FootyHeadlines merkte op dat Ronaldo onder zijn doorschijnend witte kousen een paar scheenbeschermers van het merk Adidas droeg. Opvallend, aangezien hij al een jaar of twintig (voor een enorm bedrag) wordt gesponsord door de grote rivaal Nike. Met de 'contractbreuk' riskeert Ronaldo volgens de Spaanse krant dat zijn tienjarige contract met Nike ter waarde van 170 miljoen euro zou worden gecanceld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen