Feyenoord kan spoedig een belletje van De Graafschap verwachten

29 juli 2023, 18:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De Graafschap hoopt Thijs Jansen te kunnen overnemen van Feyenoord, zo melden 1908.nl en De Gelderlander. De doelman heeft bij Feyenoord weinig uitzicht op speeltijd.

Volgens 1908.nl ziet het ernaar uit dat De Graafschap de keeper definitief wil inlijven, dus niet via een verhuurconstructie. De Keuken Kampioen Divisie-club zou op het punt staan contact te zoeken met Feyenoord. Ook De Gelderlander maakt geen melding van een verhuurperiode en meldt simpelweg dat De Graafschap de keeper wil 'overnemen'.

Artikel gaat verder onder video

De 21-jarige Jansen heeft een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. Hij is na Justin Bijlow en Timon Wellenreuter de derde keeper van Feyenoord. Als hij vertrekt, lijkt Manou Berger de nieuwe derde keus te zullen worden.

Jansen is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde nog geen wedstrijden voor het eerste elftal. Vorig seizoen werd Jansen verhuurd aan TOP Oss, waarvoor hij 35 keer in actie kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet verkopen, vorig jaar in de voorbereiding laten zien dat het een goede keeper is en ook strafschoppen pakt. Verhuren zou een goede zaak zijn. Beter is aan een Eredivisie club (zonder Graafschap te kort te doen, dat is gewoon een mooie club de superboeren)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen