Gefrustreerd Volendam zorgt voor nieuwe wending in soap rond Carel Eiting

20 juli 2023, 10:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De soap rond Carel Eiting heeft een nieuwe wending gekregen. FC Volendam heeft volgens De Telegraaf de optie in het contract van de door FC Twente begeerde middenvelder gelicht. Eiting is daardoor niet tot de zomer van 2024, maar tot medio 2025 verbonden aan zijn huidige werkgever.

Van een gelimiteerde transfersom is ook in het nieuwe contract geen sprake. Volendam kan dus vragen wat het wil voor de 25-jarige middenvelder. Deze week onthulde bovengenoemde krant dat Twente een bod van 400.000 euro heeft uitgebracht op Eiting. Dat bod werd resoluut van tafel geveegd door Volendam.

Artikel gaat verder onder video

"Het klopt dat wij een wonderlijk en voor ons onacceptabel bod hebben ontvangen van Twente voor Carel. Dat wonderlijke en onacceptabele geldt ook voor de handelswijze", zei Jasper van Leeuwen, technisch directeur van Volendam.

Volendam schat de marktwaarde van Eiting op het zes- of zevenvoudige van wat Twente heeft geboden. Ook vindt de club het ongepast dat competitiegenoot zonder enige communicatie en toestemming van Van Leeuwen contact heeft gezocht en onderhandeld met Eiting. Dat is bovendien tegen de FIFA-reglementen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen