Oud-keeper zakt, vlak voor debuut Tijjani Reijnders, live op tv in elkaar

24 juli 2023, 07:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Shaka Hislop is vlak voor de aftrap van de oefenwedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan in elkaar gezakt. De oud-doelman was live op tv toen hij het bewustzijn verloor. Het gaat inmiddels weer beter met de 54-jarige Hislop, die vlak na het incident weer bij zinnen en aanspreekbaar was.

Hislop deed namens ESPN verslag van het prestigieuze vriendschappelijke duel toen hij plotseling begon te wankelen en een paar tellen later ter aarde stortte. Dat gebeurde langs de rand van het veld, waar een aantal minuten later de wedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan begon. Hoe het kan dat Hislop uit het niets in elkaar zakte, is nog niet bekend.

Artikel gaat verder onder video

Real Madrid won de vriendschappelijke wedstrijd met 3-2, ondanks dat de Italiaanse club halverwege met 0-2 leidde. Fikayo Tomori en Luka Romero waren in de eerste helft trefzeker, waarna de Madrilenen na rust via Federico Valverde (twee keer) en Vinícius Júnior de achterstand ombogen in een overwinning. Tijjani Reijnders maakte twintig minuten voor tijd als invaller zijn debuut voor Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat zou de beste gehad kunne hebben ? Hartritmestoornis misschien ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen