'Quinten Timber stribbelt tegen en ziet nieuwe rol bij Feyenoord niet zitten'

30 juli 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Quinten Timber heeft geen oren naar een rol als rechtsback bij Feyenoord, zo weet Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt te melden. De middenvelder heeft te maken met flinke concurrentie, maar wil desondanks niet in de achterhoede plaatsnemen.

"Ze hadden gehoopt dat hij rechtsback wilde spelen als Geertruida zou vertrekken. Hij is echter nul keer op rechtsback getest", zegt Vinke in een livestream op Twitter. "Dat heeft een reden: hij wil dat zelf niet. Hij doet daar een beetje lastig over."

Artikel gaat verder onder video

De vraag is nu of Timber, een jaar geleden voor 8,5 miljoen euro overgekomen van FC Utrecht, komend seizoen een basisplek heeft. "Hij moet heel wat spelers eruit spelen op het middenveld. Persoonlijk, en dat is mijn mening als fan, zie ik het niet. Maar wat niet is kan nog komen. Het is een heel dure aanwinst geweest."

Timber speelde in zijn carrière twaalf wedstrijden op rechtsback, volgens de data van Transfermarkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Timber moet niet zo de diva uitgangen en gewoon spelen op de plek waar het team hem nodig heeft.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wie zegt dat het waar is. Die rutger is nadat we weten wie hij is ook niks meer . Is erg in zichzelf gaan veloven net als tegenwoordig veel van die media mannetjes en vrouwtjes

Klantenservice
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als dat de voorwaarde is om ergens op te kunnen reageren, dan wordt het heel lastig. Aangezien je die vraag over elke willekeurige website kan stellen 😅 Ik reageer dus op wat ik lees. Daarnaast zou het me niks verbazen, afgaand op hoe Timber op mij overkomt. Maar daar hoef je het uiteraard niet mee eens te zijn.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Heb je gelijk in er word heel veel leugens verteld maar als het waar is gaat hij het zwaar krijgen ! Tis wat Johan Cruijff meerdere keren heeft gezegd niemand is belangrijker dan de club welke club het ook is . Fijne wedstrijd .

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Timber heeft alles in zich om een goede speler op het middenveld te zijn, echter ligt daar ook zijn makke, omdat hij niet echt op een vaste stek op het middenveld thuishoort. Het is geen (goede) controleur en raakt veel en vaak verstrikt in zijn goedbedoelde dribbels en daarbij ook geen aanvallende nr. 10. Ik vrees voor Timber dat ie als 1e reserve voor het middenveld op de bank terechtkomt. Wel zonde van die 8,5 miljoen. Verhuren is misschien een optie maar hij is ook weer broodnodig voor de vele wedstrijden dus wel een dilemma voor Slot.

Paulito
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Spelen op de positie waar je team/club je nodig hebt! anders werkweigering. Misschien zelfs dat hij als RB beter functioneert dan middenvelder want het is geen controleur en geen spelverdeler. Net als zn broer zwaar overschat.

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Timber had Ajax nooit verlaten dan kon hij nu meer waard zijn, net als zijn broer.

Allback
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als Timber niet rechtsback wil spelen is dat zijn goed recht. Als je spits bent en de trainer geeft aan dat hij je voortaan als linker verdediger wilt gebruiken dan sta je ook niet te springen. Makkelijk om te zeggen je moet spelen waar de trainer wil, maar die jongen moet wel aan zijn eigen carriere denken. Als hij het slecht doet op rechtsback omdat hij geen rechtsback is dan is het een verloren jaar voor hem en zijn toekomst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen