Wout Weghorst uitgejouwd en uitgescholden door eigen fans bij Burnley-rentree

23 juli 2023, 09:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wout Weghorst heeft vrijdag in een oefenduel met het Belgische KRC Genk zijn rentree gemaakt voor Burnley. De spits werd afgelopen seizoen verhuurd aan achtereenvolgens Besiktas en Manchester United maar kreeg geen warm 'welkom terug' van de supporters van zijn eigen club.

Op het moment dat Weghorst in de 79ste minuut het veld betrad stond Burnley met 1-0 achter door een vroege goal van Yira Sor. Met Weghorst in de ploeg hoopte Burnley-coach Vincent Kompany een gelijkmaker te kunnen forceren.

Artikel gaat verder onder video

De fans van Burnley zaten echter overduidelijk niet op de Nederlandse spits te wachten. Het feit dat hij na de degradatie wilde vertrekken is niet goed gevallen bij de supporters, die Weghorst bij elk balcontact op boegeroep trakteerden. Bovendien kreeg hij meerdere verwensingen en scheldwoorden, waaronder wanker, naar zijn hoofd geslingerd.

Met Weghorst in de ploeg lukte het Burnley niet om de achterstand om te buigen. Sterker nog, vlak voor tijd bepaalde invaller Tolu Arokodare de eindstand op 2-0. Genk begint door de zege met vertrouwen aan de voorrondes van de Champions League, waarin dinsdag de eerste wedstrijd tegen het Zwitserse Servette FC op het programma staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, niet zo heel gek toch...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen