Alle seinen op groen: Kane gaat Tottenham Hotspur voor 100 miljoen euro verlaten

10 augustus 2023, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het heeft er alle schijn van dat Harry Kane (30) dan toch daadwerkelijk gaat vertrekken bij Tottenham Hotspur. De Engelse spits speelde zijn hele loopbaan voor de Spurs en was in het verleden dicht bij transfers naar zowel Manchester United als ook Manchester City. Het is echter Bayern München dat een akkoord gesloten heeft met Tottenham Hotspur, voor een bedrag van meer dan honderd miljoen euro.

Daarmee komen alle betrouwbare transferjournalisten donderdagochtend naar buiten en staat onder anderen bij The Athletic. Het enige dat er mogelijk nog moet komen, is een persoonlijk akkoord tussen Kane en Bayern München. De spits moet besluiten of hij definitief wil vertrekken bij zijn club, met wie het maar niet lukt om hoofdprijzen te pakken.

Artikel gaat verder onder video

Kane speelde drie finales met zijn club, maar die gingen allemaal (Champions League en 2x League Cup) verloren, terwijl in de Premier League de tweede plaats de hoogste rangschikking was. Het bedrag van minimaal honderd miljoen euro en mogelijk nóg meer is ontzettend hoog in de wetenschap dat Kane dertig jaar is én zijn contract in 2024 al afloopt. Minder betrouwbare bronnen melden dat Kane al langer een persoonlijk akkoord heeft met Der Rekordmeister, maar dat is nog niet bevestigd.

Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Kane doorliep de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en werd voor zijn doorbaak uitgeleend aan Leyton Orient, Millwall, Norwich City en Leicester City. In totaal speelde hij meer dan driehonderd officiële wedstrijden in het eerste team van de Engelse topclub, waarin hij 213 doelpunten maakte en meer dan vijftig assists gaf. Als alles gaat zoals gepland, dan zou Kane op 18 augustus voor het eerst het shirt van Bayern München kunnen dragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen